Goth nytt år!

Idag har jag kort sagt haft ont. Fortfarande uthärdligt men jobbigt. Hoppas att det är bättre imorgon.

Jag firar f.ö. nyår hemma, tillsammans med en rädd liten hund och fem sjukt oberörda katter. Var förbi några vänner en kort sväng och beslöt mig för att ta mig hem innan 12-slaget. Precis utanför porten brände någon av en bautapjäs, så det blev raka spåret in med svansen mellan benen. Nu ligger hon i badrummet, där hon brukar ligga på nyårsafton.

För egen del så kvittar det ganska mycket vad jag gör. Jag tycker inte om nyår, har haft för många dåliga, även om jag också haft många bra och mysiga. Det var en fest jag ville gå på (jag vet att du läser Ville ;)) men eftersom jag ändå inte kan prata så är det ganska skönt att vara hemma.

Så..goth nytt grått hår eller nåt!


Poppy och jag firar nyår inne på toaletten, där Poppy brukar befinna sig när det smäller.

Svimming in the bathroom.

Inatt vet jag inte riktigt vad som hände. Jag gick upp, kollade tungan, drog försiktigt isär den för att se att ingen återväxt skett - och fick årets största blodsockerfall. Illamåendet vällde upp, kallsvetten bröt ut och jag var tvungen att nästan krypa in och lägga mig i sängen. Och min första korkade tanke är - Åh nej, vinterkräksjukan.

Ska nog dra mindre i tungan i fortsättningen.

2:a kvällen.

Har haft en kompis på besök och pratat lite för mycket. Nu har jag ont och är trött, så två panodil och hopp i säng!

Em. andra dagen.

Fler panodil, en check hos Calm och en portion lättstekt potatismos och tzay skuret i småbitar och jag är fit for...bed?

Jag mår bra, men det märks att det pågår en process i min kropp och i min själ. Jag känner mig nästan lite meditativ. Lever i min lilla bubbla där jag och min tunga lär känna varandra.

Som alla säkert förstår så blir det inget dunderpartaj imorgon. ;)

Mina djur uppskattar iallafall att ha en trött och gosig matte hemma.

Morning.

Natten förflöt utan problem. Jag lät bli att ta mina propavan för att inte sova för tungt och vakna helt torr i munnen. Har sovit riktigt bra trots det. Har inte ens tagit min vanliga medicin, Panodil Zapp is the shit. :)

Kort rapport.

Klockan är 22.15 och jag tar två panodil zapp till. Jag kommer också ta min vanliga värkmedicin Relifex som är typ ipren x 4.

Det är fortfarande uthärdligt, och precis som med tungpiercingen så gör det ondast under tungan, precis på strängen.

Splitt splatt.

Min tounge split är äntligen gjord!

Jag ligger i sängen och har ont i munnen. Konstigt nog gör det inte ondare än när jag piercade tungan för många herrans år sen. Kanske var jag mer smärtkänslig då eller så var det faktiskt värre - jag hade sjukt ont när jag piercade tungan.

Jag var rädd för att jag skulle må dåligt psykiskt efteråt, känna mig som ett freak eller en idiot men jag mår bara bra. Känner mig lugn, rofylld (utom när hunden åt upp all min dyra tofuskinka) och tillfreds. Jag tycker om att greja med min kropp.

Jag vet att många kommer att ha svårt att förstå det här, tatueringar och piercingar - visst. Men implantat och delade tungor - nja.

Och det bästa är att jag känner att jag skiter i det. Jag är stor flicka nu, och jag bestämmer själv över min kropp.

Nå som sagt, jag har lite ont, men vanliga värktabletter hjälper. Jag försökte äta potatismos och insåg att jag hade samma problem som med tungpiercing, det är inte lätt att äta mos. Det är bättre med mat i små bitar som man kan stoppa in och tugga försiktigt.

Lunch: Kokta minimorötter och potatismos (extra fibrer jajjemän).

Kvällsmat: Fyra skivor vörtbröd skuret i små små bitar med ost och tofuskinka, tranbärsjuice.

toungesplit tounge split tungklyvning

Fördomar.

Jag följer en blogg som heter Fashion Beyond Sizes, som ägs av en plussize tjej som verkar superhärlig. Ett av hennes inlägg berörde mig väldigt mycket.

Vi lever i ett upplyst och mångkulturellt samhälle, vi för en global tillvaro men någonstans så är vi ändå lika små och rädda för det som är annorlunda än vad man kan förstå.

Det gör mig så ARG och det gör mig så LEDSEN, att människor ska behöva vänja sig vid att bli misstrodda.


Rena rama migrationsverket...

Det känns verkligen helt värdelöst att blogga utan att visa bilder. Men ni får helt enkelt försöka föreställa er. Mitt implantat i örat har lämnat mig, frid över dess minne.

Jag har stött ut anchors, och ögonbryns- och navelpiercings. Nu har jag alltså även stött ut ett silikonimplantat. Det känns liite weird.

Om man känner på sitt öra och inte känner hud, utan gummi, så är det nog så att huden är borta. Dagen efter plockade jag ut stjärnan. Det blödde inte ens.

Buhuhuu, inte ens modifikationerna vill stanna hos mig...

(Fast det gör inget säger tatueringarna, de kom ändå bara hit och tog våra jobb...)

Deg

Nu har två personer oberoende av varandra frågat mig om jag är gravid.

Neeeeeeeeeeeeeeej jag är bara TJOCK och du har inget hyfs. Sa jag inte.


Nummer för en dummer?

Jag hittade ett test för numerologi på nätet som jag givetvis var tvungen att göra. Stämmer det? De som känner mig får väl avgöra. ;)

Siffran Åtta:
Åttor förutspås världsstor framgång, kanske på grund av sin otroliga övertygelse och viljestyrka. Du kan ibland verka kylig trots att du har stor medmänsklighet, vilket förvirrar de nära och kära. Som åtta känner man sig ofta missförstådd. För att nå dina mål går du gärna den långa vägen, bara du slipper att få råd ifrån andra. Tycker du arbetet är intressant kan du jobba hur mycket som helst.

Se upp så att du inte försummar dina närmaste och glömmer att säga vackra ord till dem. Din enorma arbetsvilja och prestationsförmåga kan leda till att du drabbas av så kallad dålig stress. Var rädd om din psykiska hälsa.

För att du ska kunna ha ett fungerande förhållande måste du ha antingen dra ner på arbetet eller ha en mycket förstående partner.

Saturnus regerar ditt liv och de bästa färgerna för dig är mörka färger som svart och mörkblått.

Goda grannar del II

Nu har jag pratat med värden och de skickar ett brev till grannen. Hoppas att det blir bättre.

Då kan vi dra grannhistoria nr 2.

Jag är på väg ut med hunden när en tjej öppnar dörren på nedre botten.

-Ursäkta?

-Ja?

-Alltså, jag ser att du har hund, bor du på trean ovanför mig?

-Nej jag bor på ettan.

-Ettan ovanför mig?

-Nej, mittemot.

-Ok, för du har ju hund, och det har de som bor ovanför mig också, och de röker och nu har någon hällt en massa fimpar på vår uteplats.

-Ok, men jag röker inte.

-Nej, men jag såg dig, och du har ju hund.

Öhhhh?

RSS 2.0