Goda grannar del I

Nu ska jag berätta om min granne.

I lägenheten bredvid mig bor en äldre kvinna, som man nog kan kalla skvallerkärring. Hon tar sina promenader runt i området och sladdrar med alla hon möter.

Nu bor det en läskig svartklädd, tatuerad och piercad människa i hennes hus, som dessutom har en hund och ett antal katter. Det vet hon, för hon ser dem i fönstret om hon lutar sig ut.

Den här kvinnan har länge varit väldigt intresserad av hur det ser ut i min lägenhet, hur vet jag det? Jo, väldigt väldigt många gånger har hennes dörr öppnats exakt samtidigt som min, när jag ska ut och kasta sopor t.ex. Då kommer hon trippande med typ en fiskgratängskartong i en fryspåse och ska kasta den. Sen vill hon gärna stanna vid sopnedkastet och prata med mig, eftersom min dörr är precis mitt emot.

Eftersom jag inte anser att hon har med mitt boende att göra, så stänger jag dörren och skyller på hunden. ;)

Nu var det som så att det skulle dras in bredband i hela huset, och eftersom hantverkarna (kallar dem så, men de är väl montörer eller nåt) skulle vara i hela lägenheten och det alltså inte gick att stänga in katterna i ett rum, så beslöt jag mig för att jobba hemma den dagen.

Montörerna är inne i min och tantens lägenhet samtidigt, och så hör jag att hon står i min dörröppning och gaggar med killen i hallen. När hon gått ber jag honom att dra igen dörren, eftersom hon är så nyfiken. Han tittar lite på mig och undrar väl om jag är knäpp eller nåt.

Nå väl.

Sen sitter jag i soffan och jobbar, och syns inte från ytterdörren. Den är givetvis öppen igen eftersom killarna springer ut och in med kablar och prylar. Så hör jag tanten, och helt plötsligt går hon in i min hall!

Och sen går hon in i mitt kök! Killen säger "eeh, du ska nog inte gå in där" och vet ni vad hon svarar?
"jag måste ju se hur det ser ut här, jag har inte varit här inne fast hon bott här i flera år!"

Då är ju jag på fötter och på väg mot köket, men då tvärvänder hon, går genom hallen med siktet inställt på vardagsrummet! Hur nyfiken kan man vara?? Där är det dock stopp, för där står jag.

"Vad gör du här, gå ut!"

Det hade hon inte väntat sig, men hon går inte ut, utan försöker få en skymt av mitt vardagsrum. "Gå ut ur min lägenhet, jag har inte bjudit in dig" säger jag argt och högt. Då klappar kärringjäveln mig på armen. "GÅ UT NUU!" säger jag och då går hon äntligen och säger "tack tack".

Sen dess har jag inte sett till henne.

Jävla pinsamma tant.

När Fan blir gammal...

Jag funderar på att plocka ut mina piercingar.

Ja, ni läste rätt.

Med viss modifikation (!) då förstås.

De jag funderar på att skippa är min vertikala labret och min medusa (ironiskt eftersom jag gjorde medusan i somras efter att ha varit sugen i flera år). Å andra sidan funderar jag på att sätta in kindpiercings istället.

Det känns som att jag kommit till någon form av vägskäl. Å ena sidan vill jag ha fler, lite "tyngre" mods, typ tounge split (tid bokad 29/12 på Calm förstås). Jag vill också göra fler implants, två kulor på varje underarm. Och givetvis tatueringar. Bröstvårtorna ska töjas till 3.2 nu i dagarna.

Å andra sidan vill jag ha färre "pluppar" i ansiktet.

Det kanske är någon sorts "bli vuxen-grej"? Mindre skrot i ansiktet, större och mer avancerade mods?

Kanske är jag trött på att bli tagen för en 17-åring när jag handlar folköl?

Nå, tiden får utvisa. 

Don't go for second best.

Jag utlovade en kontaktannons.

För nu får det räcka.

Det får räcka med rädda män.

Det får räcka med lata män.

Det får räcka med bittra män.

Det får räcka med ointresserade män.

De får räcka med beundrande män.

Det får räcka med missbrukande män.

Sen får det givetvis räcka med totala idioter också, såna som ljuger och sårar både mig och andra, men det är mer en självklarhet, och jag har tack och lov inte råkat ut för så många.


...och nu blir det mer reklam...

Jag har fått äran att vara ambassadör för PLAN i en miljökampanj. Här nedan ser ni mitt mästerverk. 

Steven Spielberg kommer att ringa när som helst...

...och ja, filmen är längre än bakgrunden för jag är INTE Lisbeth Salander och jagkanintekoda!
RSS 2.0