Modig man sökes.

Kvällen igår började bra, för att sedan suga röv rent ut sagt.

Antagligen är jag bitter. Samtidigt inte, för jag har verkligen inte tappat framtidstron, och jag är inte någon deppig "singel" eftersom det ordet inte existerar i min vokabulär.

Jag är bara ledsen och besviken över att vuxna människor är fega och inte kan vara ärliga mot mig. Jag kan ta det. Jag vet att jag inte är "som alla andra".

När man accepterat att en tidigare kärlek inte orkade pga av min hälsa så blir man lite ledsen när denne nu är ihop med en annan person som också mår dåligt. Kanske hade varit ärligare att säga att kärleken helt enkelt dött?

Nå, efter att ha whinat över vissheten att ytterligare en människa ljugit om anledningen till att göra slut med mig, så tänkte jag att jag skulle skriva en kontaktannons. Inte för att jag vill söka efter en ny/ytterligare partner, men för att se vad jag värdesätter och vad som krävs av en person som är med mig.

Jag tror att den som vill leva med mig måste ha mod, inte nödvändigtvis mod(s).

Mmm...mode.

Jag måste ju testa att modeblogga och inte bara modeblogga.

De här verkar såå bra. Stretchig midja (passar för såna som har lätt att få ont i magen), snyggt fall, snygga färger, 2-pack(!), och man kan välja benlängd.


Var? Hos Haléns förstås.

Till byxor bärs företrädelsevis den här skjortan:Var? Hos Odiumclothing förstås!

Jätte fin ros

Jag och en kompis brukar skoja, hon kallar sig tatuerare och jag sexolog, eftersom det inte finns några krav på utbildning för dessa yrken. När jag ramlade över den här bilden så blev jag lite fundersam, det kanske skulle gå att göra sig en karriär med nålarna ändå?

http://adde850.bilddagboken.se/p/show.html?id=405892549&directlink=1#0


Nytt.

Jag ber om ursäkt för den dåliga bildkvaliten, min kamera funkar inte och mobilkameran är dålig, men här är iaf en bild på mitt nya implantat.


RSS 2.0