Sverigedumokraterna...

...och varför deras film är genialisk.


För att uttrycka det milt, så gillar jag inte SD. Men jag ser en hel del i deras film som är genialt när det gäller att tilltala en målgrupp bestående av stressade, bittra människor som känner sig förfördelade och åsidosatta av samhället. Observera att det inte är jag som påstår att deras målgrupp är sån, utan det är SD själva som riktat sin film mot dem.

Den börjar med att tydligt förklara för oss oinsatta att "ALL POLITIK HANDLAR OM PRIORITERINGAR". För att riktigt förtydliga radas sedelbuntarna upp och fladdrar omkring i räknaren. "SE SÅ MYCKET PENGAR INVANDRARNA FÅR!" Det är så pedagogiskt att man blir rörd.

Det förvånar mig dock lite varför de enbart riktat in sig på pensionärer som svag grupp, men det kanske har att göra med det eviga daltandet med denna grupp inför varje val. Inte för att jag inte anser att pensionärerna behöver få det bättre, men det är ett så galet uttjatat vallöfte att t.o.m. en plåtburk borde höra hur ihåligt det låter.

Däremot är det inte förvånande att kvinnor i burka utmålas som monstren i filmen. Eller snarare spöken. Det är inte direkt bara Sverigedemokrater som någon gång fnissat och kallat beslöjade kvinnor för spöke. Några av de mest bestialiska invånarna i Star Warsfilmerna är det beryktade Sandfolket (Tusken raiders). De är täckta från topp till tå och visar aldrig vare sig ansikte eller händer. Fega människor visar inte villka de är. Komiskt nog är de som en inverterad form av Ku Klux Klan.

De ansiktslösa förtryckta kvinnorna attackerar den stackars kvinnan med rullator. Hon är ensam. De är många. Hon är svag. De är många. Hon har rullator. De har barnvagnar, antagligen fulla med ättlingar som ska ta över jorden. De förökar sig likt ogräs. Vi ser hennes ansikte, hennes mimik, orolig. Hur kvinnorna i burka ser ut kan vi inte ens ana.

Tack och lov dyker nödbromsen upp innan den stackars pensionärer blir mat till de barbariska kvinnorna. Nu gäller det bara att tillräckligt många reko svenskar inser faran och gör sin plikt.

Kommentarer
Postat av: Helena

Hahaha! Jag tycker den är lite skojig, om man bortser från det faktum att den egentligen är seriös. För jag tycker den påminner om någon sketch gjort av Killing-gänget eller Galenskaparna, när dom skämtar om något sånt ämne. Hur som helst så har dom onekligen nått ut, så omtalad som den blivit. Alltså, nu kan ju inte ens trångsinte och bittre personen i skogen missa filmens existens liksom. Eftersom det står om den överallt och lite till. Så man får väl ändå säga att den fyllt sin funktion och lite till. :S

2010-08-28 @ 19:09:26
URL: http://galathea.rahzeal.com
Postat av: Hemi

Exakt min tanke ocksaå

2010-08-29 @ 10:35:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0