Vikt-igt eller o-vikt-igt.

Något jag kan känna mig lite ledsen över är att människor tror att det är ok att kommentera allt.

Jag har under de senaste åren gått upp mycket i vikt. Iallafall 15 kg. Från att ha varit smal med jättebröst har jag blivit rund med gigantiska bröst. Jag tycker inte att det är särskilt roligt, även om jag inte bryr mig om vikten som sådan. Men alla kläder är för små, jag hittar inte bh, mina leder säger ifrån med mera...

Vad folk inte verkar förstå är att det inte är så roligt för mig att få höra det.

- Varför har du gått upp så mycket i vikt!??

- Jag minns när jag lärde känna dig, då var du jättesmal.

- Är du gravid?

Jo, jag vet. Jag har gått upp, och det gör mig ledsen eftersom det tydligen är något att kommentera. Jag förstår faktiskt inte vad det spelar för roll för andra, om jag väger mer eller mindre.

Jag känner mig lite svajig i humöret idag och igår fick jag jättemycket ångest när jag skulle gå och lägga mig. Jag tror att det här kan vara en bidragande orsak.

Det kan bero på många olika saker. Mediciner, tröstätande och mindre motion. Fast jag rör på mig betydligt mycket mer nu med Poppy än jag någonsin gjort tidigare.

Det kan också bero på att jag idag äter och känner hunger, när jag tidigare inte hade aptit och aldrig kunde äta en hel portion mat.

Medicinerna kan jag inte göra något åt, tröstätandet ska bort nu och motion får jag, och nu när sommaren är slut kan jag börja gå på gymmet på jobbet igen.

Usch. Depp.

Kommentarer
Postat av: Åsa

min pappa sa att han tyckte jag såg gravid ut för inte så många veckor sedan, som tur har jag världens bästa dotter som sa till honom på skarpen att så ska man ju inte säga. Men förstår att du blir ledsen. Sen är du den bästa oavsett om du är supersmal eller 15 kg tyngre så det så!

2010-08-20 @ 11:28:34
Postat av: Manda D

Jag tycker du är stark, och en otroligt duktig modell. Dina bilder är fantastiska! Folk tar sig alltid rätten att kommentera allt möjligt, särskilt det som man kanske inte är så nöjd över själv. Men du är otroligt fin och begåvad, glöm aldrig det:)

2010-08-20 @ 14:19:06
URL: http://blacktard.blogg.se/
Postat av: Lennart

När vi (vårt sällskap bestod av vår familj + en fam till) landade på Mallis, hade barnen fått varsin chipspåse, typ 60 gr på planet. Då kommer det en tyska fram: Tzat iz wery bäd for your zildren, they will get very fät ! Jag å polaren kom på så många dumma svar att det som tur var blev stopp i talbufferten, så våra fruar hann släpa iväg oss innan det hade blivit krig !

2010-08-20 @ 17:35:59
Postat av: Helena

Åsa: <3

Manda: Tack så mycket!

Lennart: Hahahahah

2010-08-21 @ 09:10:03
URL: http://mod.webblogg.se/
Postat av: Emmi

Apropå att vissa tycker man kan och får kommentera precis vad som helst kan jag tänka mig ett flertal förklaringar.alt 1: Det är i grunden snälla, välmenande människor som fått tillfälligt hjärnsläpp. Jag har själv säkert sagt saker, i all förvirring, som sårat andra fast jag inte menat det.alt 2: Det är idioter som tycker det är skönt att fokusera på andra en stund för att slippa tänka på hur mycket de hatar sig själva. Narcissism, trycka ner andra för att lyfta upp sig själv.alt 3: Deras föräldrar brydde sig inte tillräckligt för att ge dem en uppfostran och de har inte vett/ självinsikt nog att ge sig själva en uppfostran. Alltså är det synd om de små varelserna.I mina ögon är det alltid i slutändan så att när folk beter sig helt bisarrt så har det allt att göra med dem och egentligen inget att göra med dig. Att gå därifrån till att inte ta åt sig och bli ledsen är desto svårare. Men det är ok att bli ledsen. Kram.

2010-08-21 @ 11:27:15
Postat av: Sofia

Jag vill bara säga att du är otroligt vacker! Och det har jag tyckt sedan första gången jag såg dig (på Stockholms katthem, jag tappade totalt talförmågan... ) och det tycker jag fortfarande.

2010-08-22 @ 18:32:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0