Lägesrapport

Efter att ha haft mer och mer ont i huvudet under en vecka (jag trodde det var spänningshuvudvärk och började fundera på vad som var stressigare än vanligt i mitt liv) så har jag nu fått diagnosen bihåleinflammation. Jag trodde inte att det gjorde så ont!! Det är bland den värsta huvudvärk jag haft. Huvudet känns ju som det ska sprängas. Men så går det när man missköter två förkylningar, tar Humira, blir smittad igen och har lock för öronen i flera veckor. I går åkte jag in till närakuten och fick Kåvepenin och kortisonspray. Detta tillsammans med alvedon gör att jag nästan behöver köpa en ny dosett ;).

Sen har jag fått en rejäl inflammation i vänster fot, vilket innebär att min reumatism syns ordentligt för första gången. Jag kan knappt gå, haltar fram och har väldigt ont. Jag verkar ändå ha kommit hyfsat långt i min acceptans av sjukdomen för jag är inte direkt ledsen. Tycker mest lite synd om mig själv eftersom det är så besvärligt just nu med huvudvärk och inflammationer men det är så det är. Jag måste acceptera det. Det kommer inte att försvinna för att jag blundar.

Förrutom det så är det mesta bra. Har gjort några nya fotosessioner och efter nyår ska jag splitta tungan lite till är det planerat. Funderade på mellandagarna men som jag mår nu är det ingen bra idé.

Nu är jag iaf ledig i fyra dagar, det ska bli såå skööönt!

Kommentarer
Postat av: Em

Hm kunde tänka mig att de var det du hade fått.

Det kortisonsprayet tyckte jag var hemskt!!

Men tja vad man måste göra för att bli bra får man ju göra ;)

Hehe dosett, det har jag aldrig varit i behov av med mitt genomsnitt på 1 tablett/ år ;)

Du får krya på dig!!!

2010-12-23 @ 18:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0