In the djungle...

Jag mår så dåligt att jag har lust att lägga mig ner och dö. Jag vet inte vad som är fel på min muskel men det gör ont, ont, ONT så att jag gråter. Jag lyckades överleva dagen med hjälp av dubbel dos Voltaren, det är det enda som biter på mig. Och egentligen ska jag inte ens äta den för leverns skull...

Alla värktabletter ger mig ont i magen och nu äter jag en macka för att kunna trycka i mig en tablett till tillsammans med en Alvedon forte. Sen ska jag ta en varm dusch och en Humira-spruta. Humiran har jag inte vågat ta efter senaste förkylningen eftersom den blommade upp igen förra gången jag tog. Kunde liksom inte riskera att inte kunna vara med på första utbildningsträffen.

Jag funderade över om det är så att jag alltid blir sjuk när det är saker på gång, utbildningar, kurser, konferenser osv. Svaret är nej. Svaret är att det bara blir så mycket mer tydligt när jag inte lever enligt mina rutiner. Det blir så tydligt när jag inte kan ta en senare buss eftersom magen pajade. När jag inte kan gå och lägga mig en stund på dagen. När jag inte kan åka hem efter jobbet och ladda batterierna.

Jag vill lägga mig ner och gråta och sova i hundra år, men det går inte för jag är ett ruttnande gnu-kadaver och runt omkring mig cirklar hungriga hyenor och glupska gamar.

Jag måste orka, jag får inte falla, jag får inte visa mig svag. Jag får inte ens för ett ögonblick få dem att tro att jag är slagen. Måste stå upp en sekund, en till timme, en till dag.  

Kommentarer
Postat av: johanna

Usch vad jobbigt. Vet hur det är, så ont ont ont. Själv har jag nu käkat naproxen i tre veckor men de hjälper väl sådär. Magen pajjar och jag får ta dubbeldos omeprazol för att ens ta värktabletter, annars får jag magsår.

Och ingen verkar förstå att man till slut inte orkar längre, att man bara vill lägga sig ner och inte längre vara med. För när man har så ont så är det svårt att "rycka upp sig" och göra något roligt.

(Jag har haft ont i snart 11 månader i axeln/skuldran. Det är ett helvete.)

Kram och hoppas verkligen det blir bättre för dig!!

2010-09-18 @ 11:48:07
URL: http://hippieflikka.blogg.se/
Postat av: susanne

tycker synd om dig. förstår dig. jag känner liknande som dig nu. jag har riktigt ont i min vänstra under arm och mitt högra lår. det är gammla skador som spökar igen. går på behandling för det just nu. jag försöker tänka positivt. man kan klaga hur mycket som hellst om allt jobbigt man har, men tyvär gör ju inte det saken bättre. vi får fösöka vara positiva och hoppas det bli bra till slut. det gör jag även fast jag har massa jobbigt med min kropp med. vi ska besegra det onda.

kram susanne

2010-09-22 @ 16:51:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0